InterCulturalBCN
Qui som Notícies Agenda AudioVisuals Música Literatura Teatre/Dansa Gastronomia Contacte
Música Intercultural
RAI Recursos d'Animació Intercultural
Jornades InterCulturalsBCN
Diverscat
 
Banner InterCulturalBCN
5a Jornada InterCulturalBCN dedicada a Mali
Notícies
Mapa InterCulturalBCN
Itacat.info Agència InterCultural de Notícies
Còmic Divulgatiu Xarxa AntiRumors
Xixa Teatre
 
Karakia, exemple d'integració
Karakia, exemple d'integració

El programa internacional "Cities of Migration"de la organització Maytree, porta tres anys reunint exemples de bones pràctiques d'integració d'immigrants urbans i promovent idees que "crein equitat, cohesió social i prosperitat urbana.
Han estat diverses les iniciatives d'entitats públiques i privades de Barcelona que han estat incloses en aquest prestigiós llistat de "bones pràctiques". Una d'elles ha estat Karakia, el programa de TV3 que per a Cities of Migration es constitueix en un "programa de televisió positiu i popular" que tracta el tema de la immigració des d'un punt de vista innovador i allunyat dels tòpics.
"Enlloc d'imatges negatives d'individus aïllats, Karakia mostra a famílies d'immigrants que interactúen a les seves llars amb els seus veïns i famílies, cuinant i menjant junts, parlant en català, compartint històries sobre les seves cultures, les notícies locals o simplement el preu de les taronges" explica Cities of Migration, alhora que destaca la importància del menjar com a element integrador en qualsevol comunitat europea.

Més informació a: www.tv3.cat/karakia